Gelish – Gelpolish negle behandling

Gelish gelpolish behandling

Med en holdbarhed som gelé, men påførsel som neglelak, er Gelish en genial opfindelse. 

Holdbarheden er på 14-21 dage. Produktet er fri for Formaldehyd, Toluene & DBP (dibuthyl phthalater), som er stoffer, der er kendt som stærkt allergifremkaldende. Gelish er en opløselig gelpolish, som fjernes på bare 15 min

Den er lige så tynd som en neglelak, når den lægges på neglen. 

Med mindre der bookes en manicure forventes det, at neglene er i fin stand, uden rester af neglelak, gele eller andre gelpolish eller shellac produkter. Neglene skal være i den ønskede længde og neglebåndene må ikke være slidte.

OBS. Der fjernes kun Gelish påført i Botanicus, da vi ellers ikke kan være sikre på korrekt aftagelse. 

1 farve 30 min 299.- 

Fransk kant 45 min 349.- 

1 farve ink let dekoration/glimmer 45 min 349.-

Aftagning i forbindelse med ny behandling 15 min 69.-

Aftagning ink let manicure 30min 249.- 

1 farve ink minimanicure 60 min 409.- 

Fransk kant ink minimanicure 60min 459.- 

1 farve ink let dekoration/glimmer ink mini manicure 60min 459.- 

Miniforstærker 89.-

( vælg denne behandling som et tillæg til din gelpolish behandling. Det er ideelt til svage negle, da neglene styrkes, og derved er der mindre chance for knækkede og flossede negle.)